lauantai 21. maaliskuuta 2015

Magwesta Pyayhin

Edessä oli vain parin sadan kilometrin siirtymä, jotenolimme päättäneet lähteä vasta kymmeneltä. Aamiaisella kaikki olivat jo normaaliin aikaan kahdeksalta. Minä kävin aamiaisen jälkeen aamu-uinnilla ja muut puuhasivat mitä puuhasivat.
Ajoimme reipasta vauhtia pitkin kapeaa asfalttia läpi tasankojen ja kylien – tänään maisema ei tarjonnut mitään varsinaisesti uutta tai erityisen valokuvauksellisiq kohteita tai nähtävyyksiä. Mausteen toi reissun ensimmäinen rengasrikko. Jussin takarenkaan korjaukseen kului puolisen tuntia.
Rengaskorjaamoa vastapäätä naiset kantoivat kiviä kivienmurskauskoneelle. Koneen päällä istui kaksi nuorta miestä, joiden tehtävä lieni koneen käynnistäminen kun kiviä on kannettu tarpeeksi.
Seuraavan varsinaisen tauon pidimme iltaravintolassa, mutta jo alkuiltapäivästä. Siellä tytöt harjoittelivat illan kauneusesitystä varten – tanssivat ja lauloivat vuorotellen. Kuvasimme harjoituksia ja osallistuin niihin itsekin (katso vodeo sitten joskus).
Loppu matka meni samaan tahtiin kuuman ilmavirran läpi porottaen. Olimme Pyayssa hyvissä ajoin ja vietimmekin muutaman tunnin majapaikan uima-altaassa virvokkeita nautiskellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti